May 31, 2011, 4:00 PM

Приятели 

  Poetry » Other
576 1 0

Как съдбата преди 

с теб ни 

раздели...

и сега отново ни

събра.


Приятели сме

с теб добри

и това

живи ни държи!!!

© Даниела Савева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??