Приятели
Нужни сте ми!
Като хляба насъщен.
И сега,
и утре също.
Докато дишам.
Докато съм.
Не за друго,
не за нещо с бакалска цена.
Не по списък.
Бистра планинска река
е сърцето ми -
пийте,
приятели,
с пълни шепи!
© Роза Стоянова Всички права запазени