Приятели
Приятели, мои приятели,
за раздяла дойде време
и всеки тръгва надалеч
да търси своето щастие.
Приятели, мои приятели,
сълзи прощални се проливат
и думи за сбогом се редят,
думи, горящи от болка.
Приятели, мои приятели,
днес разделяме се ние
и аз сбогувам се със вас,
макар душата да тъжи.
Приятели, мои приятели,
да раздялата със вас боли,
но знам, че ще се срещнем пак
и всичко ще е както някога, нали?
Приятели, мои приятели,
не ще ви никога забравя
и спомена в душата ще остане,
защото ви обичам, приятели добри!
© Пепи Всички права запазени