4.03.2010 г., 20:44 ч.

Приятели 

  Поезия » Друга
584 0 2

Всеки ден сме заедно,
радост и болка делим.
Всеки ден се смеем,
плачем и крещим.

Понякога си викаме,
понякога мълчим,
понякога се нараняваме,
понякога грешим.

Помагаме си, пречим си,
смеем се, тъжим...
Споделяме, изнервяме се,
но все още се държим.

Различни сме, но и еднакви,
с милион желания и страхове,
и всеки част от него дава,
за да бъде всичко по-добре.

Обичаме се, мразим се,
познаваме се или не,
тайните си до една споделяме,
болката делим на две.

Дали ще учим, или не,
дали ще си викаме, или
ще се смеем от сърце,
важното е, че заедно ни е добре.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??