26.01.2012 г., 10:11 ч.

Приятелите... 

  Поезия » Философска
466 0 0


Приятелите с тебе ще са винаги,
когато си добре, или не си.
Когато паднеш… ръка ще ти  протегнат,
ще те измъкнат и от блатото дори.
Когато виното горчиво е, ще го изпият
и от това на теб ще ти сладни.
Когато в пътя си нагоре тръгнеш,
до теб ще са, дори и да боли...
Във утрото изгряващо за тебе
по-чисти ще са от роса.
Приятелите са като вълшебство,
в което има поне двама… и душа.

© Диана Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??