13.09.2007 г., 9:14 ч.

Приятелка любима... 

  Поезия
2165 0 0
 

Приятелка си ти за мен любима,

с теб минават си така година, след година,

искам все до мен да си и лято, и зима,

всяка тайна с  теб ще споделя,

за нищичко не ще си премълча!


Усмивка ти топли моето сърце,

щом хвана ръка ти,

знам, че винаги до мен ще си,

пътя мой със теб ще споделя,

с теб ще бъда и в радост, и в тъга,

никога не ще посмея да те нараня,

ще спирам всяка твоя сълза!


Ще помня всеки миг със теб,

всяка сълза, усмивка, кавга...

Иначе не би била за мен ти

приятелката ми най-добра,

помни!

© Джу Джи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??