18.10.2005 г., 21:13 ч.

Приятелки 

  Поезия
1321 0 0
Липата разсъблече светлата си дреха.
Обсипа ме златист порой.
Свалена,тежката корона
трептеше с листчета безброй.
Стихове върху цветни хартийки        
закичих по нейните клони-
да не са голи и тъжни
без шумящата броня.
Една на друга поклонихме се двете,
под снега преди да заспим неусетно

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??