26.07.2006 г., 12:08 ч.

ПРИЯТЕЛКО! 

  Поезия
764 0 5
РАЗКАЖИ МИ ЗА СЕБЕ СИ СЕГА
НЕ ПРИКРИВАЙ БОЛКАТА,ПРОБЛЕМИТЕ,
ЗАщО СИ УНИЛА ПРИЯТЕЛКО МОЯ
КАКВО ТЕ ТОРМОЗИ...КАЖИ

МЕН МЕ БОЛИ ДА ТЕ ГЛЕДАМ ТАКАВА
СПОДЕЛИ МИ ЗАщО НЕ СИ СПАЛА,
ЗАРАДИ НЕГО Е ПАК,ВИЖДАМ В ОчИТЕ ТИ ОТГОВОРА
ПАК Е БИЛ ПРИ ДРУГА,НАЛИ?

НО ЗАЩО НЕ СЕ РАЗДЕЛИТЕ?
КАК ПАК ЗАЯВЯВАш чЕ ГО ОБИчАш....
ИЗУМЕНА СЪМ,ТОВА ЛЮБОВ ЛИ Е КАЖИ МИ
ДА ПРЕДПОчИТА ДРУГА ВМЕСТО ТЕБ

ДА ТИ ЗАМАЗВА ОчИТЕ,чЕ Е САМО ТВОИ,
А ТИ ВЪПРЕКИ ТОВА ОщЕ ГО ОБИчАш...
НЕ ПОГУБВАЙ МЛАДОСТА СИ
ОСТАВИ ГО,ДРУГ щЕ СРЕщНЕШ ТИ!

НО ТАКАВА ПОНЯКОГА Е "любовта"
ЕДИНИЯ ИСТИНСКИ ОБИчА,
А ДРУГИЯ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАчИН
ОБИКНОВЕНО ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ТОВА!!!








© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??