19.09.2008 г., 18:28 ч.

Приятелко, за теб наистина боли ме 

  Поезия » Друга
727 0 3

Не искам да те гледам все такава,

с насълзени, плачещи очи,

наистина той не заслужава

обичта, с която го дари.

Повярвай, времето лекува,

изтрий сега ти своите сълзи

и мъката с теб да се сбогува,

вдигни глава, напук се усмихни.

По-добре сега да погорчи,

а не през всичките години -

безгрижен ще е той, нещастна ще си ти...

Приятелко, за теб наистина боли ме!

© Мария Манджукова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??