14.03.2017 г., 20:51 ч.

Приятелство 

  Поезия
691 2 2

Приятелството не се измерва в това в колко кръчми сме били,
а в това, кой в трудните моменти е бърсал моите сълзи.
Верни, уникални и добри, всичко сте за мен.
Искам да сте тук до сетния ми ден.
Приятелство, като това не може да се купи с пари.
Искам да сте тук при сбъдването на моите мечти.
Приятелство, тъй ценно, тъй милно, на първо място теб те слагам.
Обичам ви приятели... всичко за вас аз давам.

© Меги Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??