8.12.2007 г., 13:00 ч.

Приятелю мой 

  Поезия » Друга
1110 0 3

Приятелю мой

 

Твърдиш ми, че си мой приятел,

със мене всеки ден си ти...

Оказа се, че си предател

с фалшиви думи и игри.

 

Аз вярвах в твойте силни думи,

безсрамно лъгал си ме ти

и с хули гадки зад гърба ми

над мен надсмивал си се ти.

 

Човекът често прави грешки,

но твойте няма да простя,

защото те са нечовешки,

такава е реалността.

 

И както казал е поетът,

приятелството не е за пари

и няма честна дума за лъжеца,

такъв, за жалост, се оказа ти.

 

Животът е с приятели безброй,

едни са лоши, други са добри,

но как да си приятел мой?

Когато ме предаде ти.

 

© Алекс Цолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Усетих болката ти...тежко е предателството.

    Браво, поздравления и добре дошъл!!!
  • Добре дошъл и от мен!Успех!
  • За жалост ги има и предателите...Но не се предавай, вярвам, че имаш истински приятели...Поздрав!!!
Предложения
: ??:??