17.07.2013 г., 7:57 ч.

Приятелю - поет 

  Поезия » Друга
566 0 0

Бохем безгрижен и безпътен,

приятелю,

аз виждам в теб...

Къде останаха мечтите

на онзи вдъхновен поет?

Жени и вино, клюки, проза,

боричкания,

пистолет

на кръста...

Но смелостта е само поза,

за жалост

поза е,

приятелю - поет!

 

На Л. Захариев

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??