17 июл. 2013 г., 07:57

Приятелю - поет 

  Поэзия » Другая
575 0 0

Бохем безгрижен и безпътен,

приятелю,

аз виждам в теб...

Къде останаха мечтите

на онзи вдъхновен поет?

Жени и вино, клюки, проза,

боричкания,

пистолет

на кръста...

Но смелостта е само поза,

за жалост

поза е,

приятелю - поет!

 

На Л. Захариев

© Наташа Биразова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??