8.10.2015 г., 23:51 ч.

Приюти ме 

  Поезия » Любовна
481 0 3

Приюти ме в твоята топла прегръдка.

В мен есен е и скоро няма да спре да вали.

Събуди в мен отново любовната тръпка.

Без любов, вътре в мен ужасно боли.

 

Приюти ме в дълбочината на твоите очи.

Да потъна във тях до забрава,безпаметно.

Прегърни ме и сгушена в теб да помълчим.

Прегърни ме с любов, нежно и пламенно.

 

Приюти ме в храма на твоята нежна душа.

Да не скитам по улиците, любовно-бездомна.

Само толкова искам, нищо друго неща.

Само онази любов, силна и безумна.

© Искра Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??