Приюти ме в твоята топла прегръдка.
В мен есен е и скоро няма да спре да вали.
Събуди в мен отново любовната тръпка.
Без любов, вътре в мен ужасно боли.
Приюти ме в дълбочината на твоите очи.
Да потъна във тях до забрава,безпаметно.
Прегърни ме и сгушена в теб да помълчим.
Прегърни ме с любов, нежно и пламенно.
Приюти ме в храма на твоята нежна душа.
Да не скитам по улиците, любовно-бездомна.
Само толкова искам, нищо друго неща.
Само онази любов, силна и безумна.
© Искра Илиева Все права защищены