5.04.2007 г., 16:18 ч.

ПРИЗНАХМЕ СИ МИЛИАРДИ ГРЕХОВЕ 

  Поезия
1646 0 10

ПРИЗНАХМЕ СИ МИЛИАРДИ ГРЕХОВЕ.

Простихме си милиарди обещания.

Изпихме се под гузното небе,

а после... непознати си останахме.



Аз все си тръгвах, все се връщах малка,

невежа от мълчание и плач,

умираща, трепереща и жалка,

аз чуках на вратата ти по здрач



и свличах се в прегръдките ти тиха,

проплакваща и жадна за любов.

Погалвах те, а после се усмихвах.

Не си готов за мен. Не си готов.

© Елица Мавродинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??