14.02.2009 г., 21:01 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
603 0 4
На кожата му мраморът разбива
погрешните и спомени за гладкост!
Сънят и окончателно убива
с най-бавната си нежност,
жива рядкост!
Надвесен, тъмен и отдаден,
е огънят му див и неприличен...
Подаръкът за днес му е признание,
че иска всеки миг да я обича...

© Рот Блак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??