Feb 14, 2009, 9:01 PM

Признание 

  Poetry » Love
614 0 4
На кожата му мраморът разбива
погрешните и спомени за гладкост!
Сънят и окончателно убива
с най-бавната си нежност,
жива рядкост!
Надвесен, тъмен и отдаден,
е огънят му див и неприличен...
Подаръкът за днес му е признание,
че иска всеки миг да я обича...

© Рот Блак All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??