23.04.2014 г., 23:22 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
408 0 3

 

 

 

Ти сигурно не си така красива,

каквато в този миг те виждам сам.

Но аз не знам това. С душа щастлива

горя! Не искам друго и да знам.

 

Ти сигурно не си така прекрасна,

каквато в този миг те виждам сам.

Но аз не знам това. Аз просто гасна

по теб. Не искам друго и да знам.

© Чавдар Тепешанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??