4.08.2012 г., 19:49 ч.

Признание 2 

  Поезия » Любовна
805 0 15

Признание



На тайнствения Скорпион,

който не престана да се бори



На себе си отдавна не приличам,

от кладите на Ада се завръщам.

На всички други сторих се различна,

единствено на теб - една и съща.

 

Не съм каквато бях - добра и нежна,

керамична Мадона на пиано.

Научих се Съдбата да посрещам,

да търся свобода, не силно рамо.

 

А ти все тъй си тук и ме обичаш -

душата ти душата ми прегръща.

На всички други сторих се различна,

единствено на теб - една и съща.

 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??