24.03.2019 г., 2:45 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
726 0 0

Не си простих за времето,
излъгаха ме, че лекува.
Не простих и на сърцето,

проклетото само теб обича! 
Сега е късно, замълчи.
Последни думи
днес изричам.
И за сто живота да боли -

Заклех се винаги да те обичам!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??