14.04.2019 г., 16:31 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
228 0 1

Когато слънцето залeзе
и зад хълма изплува бледата луна,
аз сядам до прозореца да пиша
признания за любовта.

Звездите светят ярко,
сълзи се леят от очи,
аз стихове ти пиша жарки,
за теб любими, замълчи!

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??