22.04.2008 г., 21:24 ч.

признание 

  Поезия » Любовна
687 0 2

Искам пак очите ти да зърна,

твоя поглед нежен и красив,

огъня в сърцето ти да върна

и денят ми пак да е щастлив.

 

Искам пак да ме прегръщаш,

с мен да си, когато ме боли.

Любовта ти като огън ме изгаря,

ние се обича ме, нали?

 

Искам те, недей да си отиваш,

искам да те следвам нощ и ден.

Тръгваш бавно, бавно ме убиваш,

но се връщаш пак при мен.

 

Обичам те през мъка и сълзи,

обичам те, но ме боли.

Да, грях е, трябва да призная,

но твоята любов ме води в рая.

© Теодора Боева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • прекрасен стих Дори
    и аз те аплодирам...
    с уважение !
  • Аплодисменти за хубавия стих,Теодора!Добре дошла!
Предложения
: ??:??