3.12.2007 г., 11:01 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
784 0 9
 

Очите ти

излъчват светлината

на огъня.

А твоята душа богата

съвкупност е от мънички слънца.

 

Аз искам

малко топлина във шепа

и малко светлинка -

за да ме топли всяка вечер

когато съм сама...

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??