3 дек. 2007 г., 11:01

Признание 

  Поэзия » Любовная
782 0 9
 

Очите ти

излъчват светлината

на огъня.

А твоята душа богата

съвкупност е от мънички слънца.

 

Аз искам

малко топлина във шепа

и малко светлинка -

за да ме топли всяка вечер

когато съм сама...

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??