5.03.2011 г., 0:45 ч.

Признания 

  Поезия » Любовна
746 0 2

 І.

Аз от теб не искам, мили,

да си силен, съвършен.

Само да ти стигнат сили

да обичаш като  мен!


Няма нужда и от чудо

в името на любовта,

но да палиш в мене лудо

сладък огън във кръвта.

 

Аз на него ще се грея

и ще зная, че си мой.

С тебе аз ще се гордея,

ти за мен ще си герой.


Щом до тебе се събуждам

и заспиваш ти до мен,

всичко друго е ненужно

и щастлив е моят ден!

 

ІІ.

Питаш ме с какво съм те пленила?

В сърцето ми е скрита тази сила.

Една вълшебна стара тайна знаех -

с ЛЮБОВТА си нежна те омаях.

 

Обичам те, любими! Туй ми стига

да те „пленя” с най-сладката” верига”,

за да те имам до последния си ден,

а ти да си щастлив на Любовта във плен.

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любов мечта!
    Най сладката "верига"!
    Красиви признания, Гени!
    Нека винаги любовта те крепи!
    Щастлива бъди!
  • ХУбаво е да им го казваме понякога! Хубаво е!
Предложения
: ??:??