30.05.2012 г., 16:16 ч.

Признателност! 

  Поезия
372 0 0

Далеч в планината,

под планини от гори.

Някъде долу в равнината,

сгушено едно селце стои.


Посипано с поля и много цветя.

В него живеят хора с

усмихнати и добри сърца.

Врабча наричат го те.


И там, в къщичка една,

са нашите любими баба и дядо,

на всички времена.


Те са пример за

внуци и деца.

Баба е лъчезарна

и силна жена.

А дядо е добродушен

към всяка душа.


В нужда на всекиго

подават ръка.

За съвети не чакат

молба.


Тези мили хора

са нашият живот,

нашата съдба.

И ние си ги обичаме

с цялата си човешка

топлина!

 

© Надя Донкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??