13.02.2015 г., 21:29 ч.

Призрачна надежда 

  Поезия » Любовна
440 0 0

Превърнах се във роб на болката,
търсейки утеха в спомена ръждив.
Забравих себе си дотолкова,
че станах бягащ призрак полужив.

Бягам от обичащите ме ръце,
които ме придърпват към живота отминаващ.
В тъга зарових своето сърце,
да го отворя за любов не се решавам.

И не защото се страхувам.
А една надежда все във мен гори:
че някой ден сърцето ми ще нарисува
най-красивия шедьовър "аз и ти". 

© Александра Евтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??