2.12.2014 г., 7:48 ч.

Призрачни останки 

  Поезия
434 0 0
Погледни изящното небе
Погледни звездите
Вслушай се в своето сърце
Дето бие в гърдите

Какво ли ти казва то
с неравния с ритъм свой
Думи не изричащо
Залива с мисли кат порой

От бетон, море или открита лес
Човек възхищава се до днес
Чак сега дошла е свтлината
А са умрели през времената

Споделяме мечти
На останки призрачни

© Калоян Велинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??