2 dic 2014, 7:48

Призрачни останки 

  Poesía
436 0 0
Погледни изящното небе
Погледни звездите
Вслушай се в своето сърце
Дето бие в гърдите

Какво ли ти казва то
с неравния с ритъм свой
Думи не изричащо
Залива с мисли кат порой

От бетон, море или открита лес
Човек възхищава се до днес
Чак сега дошла е свтлината
А са умрели през времената

Споделяме мечти
На останки призрачни

© Калоян Велинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??