1.05.2015 г., 0:08 ч.

Пробити небеса 

  Поезия » Любовна
544 0 0

Гмуркам се в пробити небеса,

за да открия себе си сред капките нежни.

Палещи лъчи се влитат във дъга,

създавайки призраци от моите копнежи.

 

Ти разказваше забравени приказки,

с онзи пламък, дето угасяше празни слова.

С онзи пламък в очите искрящи,

впиващ се в мен, като спомен в съня.

© Марти Драганова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??