3.11.2011 г., 10:56 ч.

Проблем 

  Поезия » Пародии
827 0 22

 

Говорят двама софиянци:

"Във къщи имаме проблем!

Навъдили са се хлебарки...

Лек дай, та да се отървем!"

"Абе, браточка, много просто!

Купуваш им да хапнат тебешир.

Храната скрий я! Ясно!

И току гледай, си ги изморил..."

След месец срещнали се двамата,

а нашият, оклюмал пак глава...

"Е, дадох им от тебешира,

но те не вирнаха крака!

От него даже и не хапнаха,

но имат неподозирана заложба.

Стояха кротко и рисуваха

и къщата превърнаха в изложба!"

 

 

 

 

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??