22.10.2014 г., 13:50 ч.

Пробуждане 

  Поезия » Любовна
431 0 1

Пробуждане в света на мрака.
Разтъркваш очи, но светлината не те чака.
Девойка тихо ти шепти: Защо така ме нарани?
А ти се чудиш, дали това бе ти или са снимки от преди,
когато смяташе, че всичко ще се нареди.
Оглеждаш стаята сега, обляна цяла в тъмнина.
Питаш се без плам: Къде е огненият храм?
Какво стана със красивата лъжа и дали не си в беда?
Причината за всичките злини е, че ти си каквото си!

© Павлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошъл, Павлин с първия си стих тук!
    Стихът ти ми звучи малко като текст на рап песен,
    но като цяло ми хареса!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??