7.03.2012 г., 21:11 ч.

Пробуждане 

  Поезия » Любовна
911 0 2

         Пробуждане

 

 

Съня ми ти открадна,

да бродя нощите сама.

Да търся път отново

към твоята врата.

На среща демоните черни

викат ме "ела, ела".

Пристъпвам аз и питам

да почерня ли и моята душа.

Но нещо в мене трепва,

не, не вярвам да си ти това.

Нали до скоро с ореол те гледах

и кога всичко почерня...

И лутам се във тъмнината,

забравила посока, цел.

И взирам се и чакам

да дойдеш пак при мен.

О, ето, лъч проблясва,

подаваш ми ръка

и идва топлината,

и аз не спирам да вървя, вървя...

 

© Радостина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??