28.06.2006 г., 9:12 ч.

Продавач на души 

  Поезия
694 0 3
Купуваш и продаваш любови,
търгуваш с невинни човешки души.
Просто така - под тезгяха,
а фактурите - на другата пряка.

Купуваш и продаваш животи,
на кило- по за лев и за два,
че кой ли има повече в джоба,
било то и скътани за гроба.

Купуваш и продаваш,
а касата празна,
както са празни тези съдби..
И близко е даже момента
когато ще изтъргуваш и свойте мечти.

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??