7.04.2008 г., 12:21 ч.

Продължавай... 

  Поезия » Любовна
630 0 11

Бях покрита с прах,
докосна ме
и...
затрептях.
Накара ме да плача,
да се смея,
от щастие да пея.
Учудих се
на мелодията,
която от мен
с майсторство извая.

А така приятно е от теб,
за теб,
с теб...
нежно да трептя...
Продължавай.
Спреш ли,
ще замълча
и самотна струна
ще остана.

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??