19.02.2017 г., 12:04 ч.

"Продължение"....... 

  Поезия » Философска
329 0 0

101 Това бе мойта гледна точка!

Не зная как го издържах?!

Мен тая болест не ме смачка,

но близките ми браха страх!

Жена ме бе най –уязвима!

И Веска страдаше за трима!

От Ница тука бе  дошла,

да страда с мойте патила

и дял в борбата ми да има,

когато туй се случи с мен

и в  ВМА бях настанен

и най-щастливо се разминах!

И десет дена след това

останах с вдигната глава!

 

 

 

102/ Бях почнал в Онкодиспансера,

със "химия" да продължа

и бях навлезал в тази сфера,

надявах се да издържа !

Посрещнат бях от д-р Дудов...

С баща му някога се трудих,

тогава той бе много млад-

изглежда съм му бил познат...

...Терапия ми назначиха,

но гаф голям се случи с мен

и бързо, бързо бях свален

И в ВМА, ме продължиха...

Аз бях до край обезводнен...

От д-р Грамчев бях спасен!

 

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??