21.02.2017 г., 11:05 ч.

"Продължение"....... 

  Поезия » Гражданска
371 0 0

103/При мене беше дъщеря ми.

Във болница бях настанен.

Лекуван бях след много драми,

но с благодарности от мен!

Едва спасен, аз оцелявах,

от нищото , човек пак ставах....

Живота ми се измени,

илачи търсех и храни.

По иначе взех да се храня,

не трябваше да ям месо,

храни  алкални да да внеса

и по внимателен да стана.

Сам правех "живата" вода,

докато да се закрепя!

 

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??