25.02.2017 г., 13:26 ч.

Продължение на първата ми книга 

  Поезия » Гражданска, Строги форми
580 0 0

107/Ний нямаше къде да идем,

главите си да подслоним

и трябваше звезди да видим,

докато Слънцето следим...

И подчертавам тук дебело,

намразих „първите” в туй село!

Извиках майка ми при нас...

Баща ми пък при тая власт,

В Димитровград,”нов свят” твореше!

Така, че аз от много млад,

не съм излизал на „парад”!

Изгубих  къща и имот,

огнището си, своя Род!

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??