21.03.2017 г., 18:01 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
346 0 0

128/И днес “Балкана” щом погледна,
си спомням мойте детски дни
и все във версия последна,
която в мен се съхрани...
Преди гъмжеше от роднини,
не можех с тях да се размина
а днеска може да е грях,
единствен в село останах.
С един от мойте братовчеди,
се виждам във неделен ден

със него с неговата "леди"
и правим общите си сгледи.
Сега живее в Първомай
и е единствен в този край!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??