30.03.2017 г., 11:18 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
342 0 0

136/Аз виждам селото умира!

То няма да се възроди!

Училището като спират,

ще чакаме от туй беди...

Тук хората са двеста души

и в малко къщи комин пуши.

Това е дом на старостта –

забравен ъгъл на света.

Тук хубавите селски къщи,

опустяват всеки ден.

И този тумор наследен,

претъпкан вече ни се връща!

О, трябва да се разбере,

че с туй Страната ще умре!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??