2.04.2017 г., 19:45 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
289 0 0

140/Така при нас какво излиза,

че ний не щем да се спасим!

И с вредния либерализъм,

към Пъкъла ще за вървим!

Пред Меркел трябва ли да лазим

от глупостта  ѝ да се пазим,

потъпквайки закон и чест,

с които сме в света до днес!

И всяко майчино шамарче,

да мислим,че е недобро

и хванати на туй хора,

защитата си да похарчим!

О, Злото щом не се наказва,

то злите си  рога показва!

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??