8.04.2017 г., 19:19 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
363 0 0

144- А/ И там по същата програма,

минавам дните в  своя град,

на сменям зърното за плява,

не правя нищо на инат...

Докато времето е сгодно,

живея си аз старомодно,

в квартала, в моя „Южен парк”,

където не подгъвам крак!

Осмислям нещо... И почивам...

Туй гдето е дошло във мен...

Заглаждам дупките на моя Ден

и продължавам не унивам!

И в къщи щом настъпи мрак,

аз гледам  футбол, за капак...

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??