19.04.2017 г., 11:43 ч.

Продължение... 

  Поезия » Гражданска
414 1 1

153/И за сътрудничих в три сайта.

Във „strhove-те най-напред,

във „otkrovenia-та” найдох,

на питанията ответ...

Изпратих доста епиграми,

със ярост и в мажорни гами

поеми и дори роман,

от мен написани таман!

На  “Вukvite” не бях приятел.

Там срещнах един „мизантроп”...

Размивахме се на галоп –

ега ти, рекох си – писател?!

Но той за туй си отмъсти

и ми партидата закри!

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??