3.02.2016 г., 7:56 ч.

Продължи 

  Поезия » Любовна
388 0 2

Сълзите свои скрий, момиче,

да бъдеш слаба не е ред...

стани, стъпи си на краката

и смело продължи напред!

Стани, макар и с мъка, с болка,

сърцето в клетка заключи...

и лед да станат твоите чувства,

не се предавай... продължи!

Когато споменът връхлита...

не смей! Не рухвай! Не плачи!

Ще страдаш, времето ще мине

и всичко ще забравиш...може би...

Но ако болката не си отива

и често нощем през сълзи

събуждаш се задъхана, ранима,

жесток пожар във теб гори...

не се отчайвай, не се погубвай,

в горчива самота не се дави...

да се откажеш не е смелост,

смелост е да продължиш!

© Периян Байрамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??