25.12.2009 г., 17:16 ч.

Продължи с любов 

  Поезия » Бели стихове
652 0 0

              Продължи с любов

 

За низшите падението ти е глупост,

но за тебе е възход.

Гордо глава да изправиш

и да продължиш с любов.

Мнозина в славата ти викат "ОСАННА",

а после "Разпни го! - той е идиот."

Щом различен си от тяхната ласкава измама,

ти си Квазимодо или луд Дон Кихот.

 

                                                                        Елена Панталеева Бартенева/Йовевска

                                                                        гр. Ловеч

© Елена Йовевска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??