Продължи с любов
За низшите падението ти е глупост,
но за тебе е възход.
Гордо глава да изправиш
и да продължиш с любов.
Мнозина в славата ти викат "ОСАННА",
а после "Разпни го! - той е идиот."
Щом различен си от тяхната ласкава измама,
ти си Квазимодо или луд Дон Кихот.
Елена Панталеева Бартенева/Йовевска
гр. Ловеч
© Елена Йовевска All rights reserved.