23.03.2022 г., 3:57 ч.  

Пролетна профилактика 

  Поезия » Любовна, Хумористична
355 1 2

Профилактично скролвам в телефона.

Аз съм по име, тя е – Любовта ми.

Ех, повишена, пустата кокона.

В партер си, Бруте, ама чак до там ли?

 

Растеше си доскоро под пагони,

маскирана с две имена по мъжки.

Напъпи пролет, яко те разгони.

Захвърлили сте дрехи и задръжки.

 

Защо обаче мен броиш в играта,

и сам не можеш да си отговориш.

Ще щипна геймърски от правилата,

посмей да обясняваш и оспориш.

 

© СК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разчупването на триъгълника като пролетна профилактика за здраве, Мария.
  • Маскирано е това, което се е разпъпило в теб, но стихотворението печели от тази тайнственост. Поздравявам те, Светличка!👍😘
Предложения
: ??:??