Обичайте... Обичайте до гроб!
Бъдете щедри, но и скромни.
Макар, че тръгвате със празен джоб,
земята тук ще Ви запомни.
Защото тук от Вас остава знак:
от жест, от стъпка, крачка, схема;
от дума, песен, дело, път и флаг;
от кратък стих или поема...
© Никола Апостолов Всички права запазени
Радвам се, че харесвате! Поздрави!