Jun 13, 2018, 1:34 AM

Проглас 

  Poetry » Phylosophy
288 0 5

Обичайте... Обичайте до гроб!

Бъдете щедри, но и скромни.

Макар, че тръгвате със празен джоб,

земята тук ще Ви запомни.

 

Защото тук от Вас остава знак:

от жест, от стъпка, крачка, схема;

от дума, песен, дело, път и флаг;

от кратък стих или поема...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??